Péntek, 12.06.2019, 7:50 PM
Üdvözöllek, Vendég

SÜNI CSOPORT


HETI- és napirendKépgaléria

NAGYCSOPORT
2012/2013-as tanév


Napjaink nagyon izgalmasan telnek, sokat barangolunk a mese világában. Délelőtt varázstündérünk segítségével elutazunk a képzeletbeli birodalmunkba, ahol változatos játékokat játszunk.
Nagyon szeretünk mozogni, énekelni, táncolni. Napközben sokszor hallgatunk zenét. Barangolunk a látható hangok birodalmában, ami nagyon izgalmas számunkra.
Igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni, ahol különböző mozgásos játékokkal, tevékenységekkel színesítjük az udvari időtöltésüket télen-nyáron. De mi szorgos-dolgos sünök vagyunk, és kivesszük a részünk a kerti munkából is. Ősszel leszedjük a kerti terményeinket, levelet seprünk. Tavasszal pedig veteményezünk. Különös gondot fordítunk az egyéni fejlesztésre és differenciált bánásmód megvalósítására. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a mozgásfejlesztésre és értelmi nevelésre. Mindezek mellett természetesen készülünk az iskolára.
Heti egyszer fejlesztő tornára járunk, amit nagyon szeretünk.
Egyre jobban érdeklődünk a könyvek iránt is, ezért havonta egyszer könyvtárba látogatunk.
Mi felnőttek pedagógiai munkában jól kiegészítjük egymást. Ez biztonságot ad, és harmóniát teremt közöttünk és a gyermekekkel való kapcsolatunkban. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a csoportban minden gyermek megtalálja az érdeklődésének, egyéniségének megfelelő tevékenységet.
Óvó nénik:
Winczheimné Faragó Edit
Hodorogné Kállai Anna

Dadus:
Szalkai Beatrix